18 de desembre 2006

LES FESTES PORTEN MÉS FESTES



Divendres jo també vaig participar d’un dels milions dels sopars de Nadal que s’havien organitzat. I és que, any rere any, sembla que tots ens posem d’acord per celebrar-ho el mateix dia. En aquesta ocasió em van convidar al sopar de la comunicació escalenca. Una gran cita amb tota la gent que fa possible tele i ràdio l’Escala, una reunió on assisteixen tant els treballadors, com els incomptables col·laboradors que dia rere dia, setmana a setmana, posen el seu granet de sorra, per fer aquests dos grans productes.

I és que encara que siguin mitjans locals cal reconèixer el mèrit de tot el que fan. Una programació diària, amb un pressupost limitat per esdevenir, com van dir ells mateixos “la plaça pública” de la vila. Un punt de trobada de tots els ciutadans, un lloc de reunió virtual on tothom hi té cabuda.

En el transcurs d’aquest sopar es varen lliurar la segona edició dels premis “Escalenc de l’any”, que en aquesta ocasió es va endur per votació popular mossèn Martí Colomer, un home admirable que en poc temps s’ha guanyat la simpatia i el suport dels vilatans.

Les festes porten més festes, perquè aquest no ha estat l’únic sopar de Nadal de la setmana, ja que dimecres també em van convidar al de l’Associació de Periodistes Parlamentaris a Madrid. Un àpat tradicional on s’acostumen a lliurar els premis que els periodistes atorguen als polítics.